Täällä taas!

Melkoisesti aikaa on vierähtänyt viime postauksesta, mutta nyt on aika taas jatkaa blogin kirjoittamista! Tajusin, että blogi on todella hyvä alusta tallentaa kuvia ja muistoja, rakastan nimittäin valokuvausta, mutta myös hyvä paikka tallentaa reseptejä. Täältä on hyvä etsiä suosikkiruokia, kun ei keksi mitä söisi tai mitä herkkuja valmistaisi. Blogiin on kuitenkin hyvä tallentaa juuri niitä omaan ruokavalioon sopivia reseptejä. Ja kun keksii hyvän reseptin, ei sitä voi muistaa jälkikäteen ellei sitä kirjoita jonnekin ylös.

Myös päiväkirjana blogi toimii hyvin, nytkin vanhoja postauksia selatessa oli kiva katsella reissukuvia, joihin ei välttämättä muista palata uudelleen. Tuleepahan siivottua samalla läppärin kuvamuistia turhasta sälästä.

Terveystietoudessa menemme koko ajan eteenpäin ja blogin myötäkin tulee kokeiltua ja opittua paljon uutta. Aikaisemmissa resepteissämme on käytetty paljon maitotuotteita ja nykyään olemme vähentäneet niitä huomattavasti ja siirtyneet maidottomampaan ruokavalioon. Lihan kulutus meillä taas on jonkin verran noussut aikaisemmasta, mutta sen tiedostamme ja jatkossa aiomme panostaa enemmän kasvispainotteisempaan ruokaan.

Vaikka välillä tuntuu, että väsyttää tai aika ei riitä kaikkeen, tulee blogin tekemisestä ja valokuvaamisesta mulle kuitenkin niin hyvä fiilis, joten nyt pimeän syksyn jälkeen on hyvä jatkaa! Kävimmepä taas Espanjassa pyörähtämässä ja sieltä sai taas energiaa tehdä omia rakkaita juttuja. Aion jatkaa samalla lifestyle-painotteisella linjalla eli ruokaa, käsitöitä, matkustelua ja hyvinvointia, koska ne vaan ovat niin iso osa arkeani ja haluan jakaa ideoita ja antaa inspiraatiota myös muille. 🙂