Luonnon kosmetiikkaa

Onneksi tänä päivänä löytyy todella paljon luonnollisia kosmetiikkamerkkejä eikä enää tarvitse käyttää kemikaaleja täynnä olevia meikkejä. Arkena en käytä kovinkaan paljon meikkiä – lähinnä ripsaria ja kulmavahaa, mutta jos haluan laittautua vähän enemmän, on hyvä, että olen löytänyt itselleni sopivia merkkejä.

Yksi suosikkimerkkini on Boho. Omistan merkiltä kynsilakkoja, huulipunan ja ripsarin. Ripsari mulla on tuo tuuheuttava, mutta sitä ennen käytin pidentävää ja erottelevaa pienemmässä putelissa, ja voin todeta, että se oli oikeastaan parempi kuin tuo tuuheuttava. Molemmat ovat kuitenkin hyviä. Kynsilakoista minulta löytyy sävyt Lotus, Pivoine ja Prose ja huulipunasta sävy 103 Groseille. Meikkivoiteeni on Logona-merkin sävy 02 light beige. Mulla on todella vaalea iho ja oikean meikkivoiteen löytäminen on aina ollut haaste. Tämä on juuri oikean sävyinen ja sopivan kevyt iholleni, joten se antaa luonnollista hehkua.

Joitain tavallisia meikkejä vielä löytyy kaapista, mutta poskipuna, kulmavaha ja luomivärit täytyisi ainakin vielä uusia luonnollisempiin vaihtoehtoihin. On ihanaa, kun tietää käyttävänsä luonnollisista ainesosista valmistettua ja ympäristöystävällistä kosmetiikkaa.