Kohti hyvää vointia!

Olimme kumpikin tyypillisiä suomalaisia kuluttajia ja kaupan lempilapsia. Eineksiä kului, viikonlopuiksi ostettiin sipsejä, karkkia, limuja ja muita herkkuja. Välillä tilailtiin pizzoja ja sitten pitikin jo käydä jossain hampurilaisella. Myös kemikaalikuormitus alkoi huolettaa ja nopeasti lensi useampi muovipussillinen turhia purkkeja roskiin mukaan lukien fluorihammastahnat ja tavalliset deodorantit, jotka sisältävät yleensä alumiinia.

Jotain piti tehdä ja pikku hiljaa aloimme kiinnittää huomiota elintapoihimme ja siirtyä kohti terveellisempää ja luonnollisempaa ruokavaliota. Kaikista vanhoista tottumuksista on tosin todella todella vaikea päästä irti, mutta parempaan suuntaan mennään koko ajan. Nykyään on onneksi helppo löytää luonnonmukaista kosmetiikkaa ja kauppojen luomuruokahyllyt ovat kasvaneet. Suurin muutos aikaisempaan ruokavalioon on viljojen vähentäminen merkittävästi.

Pienillä ja yksinkertaisilla muutoksilla olomme on muuttunut jokapäiväisistä vatsakivuista kevyempään ja energisempään ja se on aivan mahtavaa! Vatsakivut on niin yleinen vaiva ja onneksi tajusimme, että meidän kohdallamme gluteeniton ja luonnollisempi ruoka on ratkaisu tähän ongelmaan. Paljon on vielä opittavaa, mutta oman hyvinvoinnin takia se ei haittaa yhtään ja otamme innolla vastaan uutta tietoa terveydestä ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Kiva kun olet mukana matkallamme kohti hyvää vointia! 🙂

Miia ja Miika